15.11.2007 г., 16:02 ч.

~Изстрел 

  Поезия » Бели стихове
1171 0 7
Държиш оръжието,
с пръст на спусака.
прицелваш се...
в
сърцето ми.

Красивите очи явно,
не са достатъчни...
За да си задоволен,
от думи недоизказани.

Това е моят дом,
изграден от тухли - лъжи.
И стените не са бели,
а изцапани със сълзи.

Прицелваш се,
в сърцето ми.
Чувам -
думи като изстрели.


***

Очите ти не са достатъчни,
за да ме задържат жива.
Очите ти не са достатъчни,
за да разчупят куршума.

Но изстрел един е нужен,
за да те пречупи.
Една капка кръв е достатъчна,
за да те удави.

Държиш оръжието.
С пръст на спусака.
Прицелваш се...
в сълзите ми.




© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??