30.08.2007 г., 23:06 ч.

изтрих си лятото 

  Поезия
591 0 4
днес за предпоследно чувам лятото
и виждам неговата мелодия.
ужасно много искам да му дам pause,
но е безнадеждно!
писъците на сезона се впиват в мозъка ми..
оглушителна вибрация вее вятърът
и напомня за датата!
опитвам се всячески да натисна малкия,
въображаем бутон mute,
за да унищожа виковете!
отново безнадеждно!
това убива. mr. killer...
песента, която брутално ми внушава краят е,
цитирам:
"и никой не разбра.. отива си лятото!
 идва есента! тръгвам някъде
 и непознати улици ще извървя,
 себе си искам..  да разбера!"

отказвам се.
безсмислено е да търся причини за играта на сезоните..
а тя винаги е била "котка и мишка"!
поне няма да го направя до другата година.
stop. delete playlist. delete summer. close

                                                                                                                      *енд*

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??