22.03.2007 г., 14:22 ч.

Изтрих тъгата от очите ти  

  Поезия
1093 0 30

Очите ти видях в сълзи да плуват.

Самотни бяха във огромен океан.

Вълни от мъка в тях бушуват

и аз се давех безнадеждно там.

 

Спаси ме блесналото слънце.

С лъчите си донесе свобода.

Ръце горещи аз протегнах

и ти изтрих последната сълза.

 

Прегърнах те в прегръдката си нежна.

„ Обичам те! ” с целувка подпечатих.

Тъгата ти изгоних от душата вечна.

И щастие към нея със любов изпратих.

 

В очите ти видях сълзи да плуват.

Блестяха те като звезди в небето.

Във тях оглеждах се и се любувах

на радостта и музиката на сърцето.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??