13.09.2017 г., 12:47 ч.

Изтръгва се от мене тишина… 

  Поезия » Любовна
298 1 7

Изтръгва се от мене тишина…

 

Изтръгва се от мене тишина,

потъва във дълбокото красива,

обвива ме с нетленна светлина,

усещам се невидимо щастлива.

 

На птиците отдавам топлина,

в тревите боса скитам до насита,

в далечната безкрайна синева,

кога ще дойда слънцето ме пита.

 

Прошепвам му че чакам само теб –

вълшебната ми вятърна надежда,

магичен порив и любим човек,

душата ми във който се оглежда.

 

Ще се стопи безмерната тъга,

когато пак достигнеш мойте длани,

а пътен знак ще бъде любовта,

сред спомени в сърцата ни прибрани.

 

13.09.2017г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??