29.10.2017 г., 0:26 ч.

Изтъквам само две причини 

  Поезия » Философска
301 1 1

Изтъквам само две причини

 

Тинейджърските ми години,

минаваха край мен в галоп.

Аз ще изтъкна две причини,

във хаоса да бъда  "топ".

 

Дойдох със навици от село

и във града ги съхраних.

Напред със тях аз тръгнах смело

и в прехода ги доразвих.

 

Аз търсех пътя отговорно,

в  посока права се държах,

и трудейки се неуморно,

изкачването извървях.

 

И друго... рано аз се влюбих.

Изстрадах първата любов.

 В Романтиката сили губех,

на всички жертви  бях готов!

 

И във това намирах смисъл.

Доброто в себе си градих.

На любовта се бях орисал,

и себе си ѝ подарих!

  19.10.2017г. София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??