3.06.2008 г., 9:49 ч.

Извай ме с устни... Микеланджело 

  Поезия » Любовна
772 0 13
Да ти кажа простичко
- с теб е хубаво,
да ме помилваш,
да слеем душите в една
... без да се вричаме.
Бъди моят Микеланджело,
извай ме с устни ...
Когато с криле
на небесен ангел
любовта се спусне
- да пламнат телата ни
с огъня на звездите!
В безпредела отпратени...
и уханието на тревите
да докосва струните
с нотите на Брамс,
... а в Малка нощна музика
- цигулките
да изплачат болката...
и след... последния валс,
с разпукването на зората,
да ми кажеш простичко
... ти си жената...

© Татяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??