На С.
Обичам те, скъпи, аз силно,
а вечно със тебе съм в спор.
И уж се заричам отново,
ще бъда аз кротка тоз път,
сърцето ми младо играе,
то толкова мъка побра.
Прости му, любими, на него,
че често разваля така
най-чистите пориви в мене
и красотата на ЛЮБОВТА.
© Анна Дюлгерова Всички права запазени