5.04.2012 г., 11:17 ч.

Извинявай 

  Поезия » Любовна
2255 1 2

 


Извинявай, не бе умишлено това,
какво загубих, успях да разбера,
не съм желал, така да се получи,
харесваш ми, а виж какво се случи.
В блаженство времето летеше,
приятно, сигурно и мило беше,
не знам какво и как ме провокира,
не искам, не желая да избирам.

От тук решението е твое,
а вземеш ли го, сподели какво е,
ще го приема, без да се запитам
дали го искам, но ще се опитам.
Дали ми липсваш, да, не го отричам,
и нощем в мислите си името ти сричам,
да ги прекъсна, вярвай ми, не мога,
"Защо, защо, ЗАЩО..?!", за Бога.

Прости ми.. :/

© Живко Енев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря. Жалко само, че не ми свърши работа, когато ми трябваше ;(
  • Защото... понякога се случва така...
    Много истински стих, Живко!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??