25.04.2008 г., 14:06 ч.

Извисяване 

  Поезия
558 0 4

 

                       Разстлана белота

                       прикрива грозотата

                       на отминалата есен.

                       Напролет разцъфнали цветя

                       ще украсят тъгата,

                       натрупана в нас.

 

                       Ще тръгнем боси

                       по свежия килим

                       на времето,

                       усещайки сълзите

                       на роса, поръсена

                       със изгрева на утрото.

  

                       Отпивайки със пълни

                       шепи от бистрата вода

                       ще полетим към

                       лятото на нашия живот.

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??