22.06.2006 г., 15:42 ч.

Извор 

  Поезия
1605 0 11
Извор

Не го докоснах с устни,
пих от шепа.
Ромонът му ме погали
и красотата ме плени...
Безмълвна съм
и му се радвам...

Но тръгвам,
да не хвърлям сянка...
Така ще му благодаря.

© Доли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??