Jun 22, 2006, 3:42 PM

Извор 

  Poetry
1608 0 11
Извор

Не го докоснах с устни,
пих от шепа.
Ромонът му ме погали
и красотата ме плени...
Безмълвна съм
и му се радвам...

Но тръгвам,
да не хвърлям сянка...
Така ще му благодаря.

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??