24.01.2009 г., 16:35 ч.

Извор 

  Поезия » Любовна
1569 0 15

Разтвори ми душата си -

целебен извор, животворен,

приседнах там, притихнах,

чувството си в тебе потопих

и като бяла самодива пих,

безкрайната си жажда утолих

и в цвят за теб се претворих.

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??