Jan 24, 2009, 4:35 PM

Извор 

  Poetry » Love
1593 0 15

Разтвори ми душата си -

целебен извор, животворен,

приседнах там, притихнах,

чувството си в тебе потопих

и като бяла самодива пих,

безкрайната си жажда утолих

и в цвят за теб се претворих.

© Боби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??