27.01.2024 г., 19:52 ч.

Извън нашето гнездо 

  Поезия » Любовна
84 1 0

Минусови температури са извън нашето гнездо.
Ние сме като птици, вътре ще си починем.
Когато съм заедно с теб се чувствам силен.

 

Думите не могат да опишат нашата връзка.
Аз съм грешката, а ти си моята поправка.
В свят на несъвършенства чудна е нашата обич.
Ти си прекрасна, когато идеш, два пъти по-прекрасна, когато си отидеш.

 

Ако се скриеш, ще те потърся навсякъде.
Бъди мой водач, ще те следвам и във въздуха като ястреб.
Ти ще бъдеш до мен и аз ще продължавам да си мисля за теб.
Ти си нещо ценно и ще бъдем двойка навред.

© Светослав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??