4.05.2020 г., 8:13 ч.

Извънредно положение 

  Поезия » Хумористична
681 0 9

Магистрали, магистрали...

Ка Пе Пе до Ка Пе Пе.

Декларации, скандали...

Стига вече! Хайде де!

 

Генерали, генерали...

Брифинги - море!

Яли, пили, спали...

Хайде, ставай! Ставай, бе!

 

Неразбрали, невидели!

Ах, мисирки и тулупи!

Сякаш вчера долетели,

пак на тумби и на групи.

 

Слагай маска бе, мисир!

Ставай бе, тулуп надут!

Ех, не ще да има мир!

Тоз народ с инат прочут...

 

И едва ли и едва ли,

някой нас, ще ни оправи!

Магистрали, генерали...

Ганя, що си знае прави.

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??