Магистрали, магистрали...
Ка Пе Пе до Ка Пе Пе.
Декларации, скандали...
Стига вече! Хайде де!
Генерали, генерали...
Брифинги - море!
Яли, пили, спали...
Хайде, ставай! Ставай, бе!
Неразбрали, невидели!
Ах, мисирки и тулупи!
Сякаш вчера долетели,
пак на тумби и на групи.
Слагай маска бе, мисир!
Ставай бе, тулуп надут!
Ех, не ще да има мир!
Тоз народ с инат прочут...
И едва ли и едва ли,
някой нас, ще ни оправи!
Магистрали, генерали...
Ганя, що си знае прави.
© Хари Спасов All rights reserved.