10.11.2020 г., 23:14 ч.

Извънредно Понижение 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
255 0 0

Феодален дебелак се обяснява по телевизията пак:

Ама нещо предприели, пари там дали, пари от тук взели

Много свършили и даже се поизморили

Народе негов - дай му още гласове на избори и нови сили

 

И разни други лекари и политици,

заклеват в интервюта като еретици

Какво да правим и какво да сторим,

как от вируса да се опазим и да го преборим

Е, то хубаво, ама досега

шест месеца правителството спА

И вместо да ми дават интервюта,

да си свършат работата в таз минута

 

Но нейсе, не виждам как ще ни "огрее"

Освен на топличко да се затворим

Да изпълняваме и да не спорим

Послушни и удобнички да бъдем,

Да не размишляваме, и да не съдим

А напролет (под маската) с усмивка на уста

За тях отново да дадем гласа

...................................................................................

Оставчица една ми се присъни

Подписана от тлъстичкия вожд

Но за съжаление остана в(ъв) съня ми...

...................................................................................

За да могат тези некадърници да управляват,

с живота ни търгуват, залагат го и ни се подиграват!

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??