От пръв поглед - ситуация
J T aime без стотинка съм
за да оцениш, като в "Голи и уплашени" по Дискавъри... мен
да те купя от "Треска за злато" в Канада
с душевната ми, луда, мечтателска валута, която още имам
на живо в кеш - житейска, чернобилска, 85's, нова-ретро-старомодна, не е крипто
просто без иновативни, съвременните акции
..
до краят и след животът, ако разберем , че единствени сме ние
само в безкрайността не можеш да ме похарчиш ти
...когато те чаках часове да те чуя за 15-25мин
следобед в два и петнайсет след даскало
само да звънне телефона и да чуя твоят глас
... на 2-71-53 от аналоговите и...
...закъснявам за репетиция с някоя рок група, но...
беше ти от това, което имах най-вече нужда...
п.с.
въздейстие за горе-носталгична акция - една от сонгс на албум Deff Leppard - Hysteria
© Stew Carrey Всички права запазени