18.01.2020 г., 11:53 ч.

Жабче 

  Поезия » За деца
421 1 2

Жабче квака в блатото –
радва се на лятото.
Скача с пъргави крачета,
мига с кръглите очета,
и с език, като с ръчичка
хваща си мушичка.
Скачай, жабче, скок-подскок –
иде щъркелът висок!

© Cucurbita Maxima Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??