Jan 18, 2020, 11:53 AM

Жабче 

  Poetry » For kids
570 1 2

Жабче квака в блатото –
радва се на лятото.
Скача с пъргави крачета,
мига с кръглите очета,
и с език, като с ръчичка
хваща си мушичка.
Скачай, жабче, скок-подскок –
иде щъркелът висок!

© Cucurbita Maxima All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??