4.01.2020 г., 7:43 ч.  

Жаден Кольо 

  Поезия » Хумористична, Авторска песен
656 1 7

Тръгна Кольо, тръгна Кольо

нива да копае.

Взе мотика, взе торбата,

скъса три домата.

 

Тръгна Кольо, тръгна Кольо

нива да копае.

Взе ракия, взе туршия.

Ух, че оправѝя!

 

Тръгна Кольо, тръгна Кольо

нива да копае.

Взе мотика, взе мастика,

вѝно от зимнѝка.

 

 

Тръгна Кольо, тръгна Кольо

нива да копае.

Жаден Кольо, луд гидия*!

Няма оправѝя!

 

_____________________________________

-* Луд гидия(разг.) - Буен момък

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??