7.08.2008 г., 7:23 ч.

Жадна бях 

  Поезия » Любовна
608 0 12

Задъхано се спрях

във твойте очи... Притихнах.

Да си почина. Жадна бях.

Наведох се и пих -

от устните ти до пресищане.

Не исках да пресъхват, хладни.

В ръцете ти се сгуших,

да се стопля. Припламнала,

... в побелялата жарава на сърцето,

предишната.

Усетих пулса на сърцето ти.

А моят спираше...

Умирах ли?!

В нозете ти да падна .

Да взема прошката,

която ти поисках... неотдавна.

Родих се ...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??