20.01.2019 г., 19:46 ч.

Жадна съм 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
365 0 0

Жадна съм

Жадна съм за твоята целувка,
жадна съм за твоята милувка,
жадна съм за твоята топлина,
от сладостта ти да отпия
и опиянена да живея.
Красив е денят, когато те има,
красива е любовта ти нежна.
Хубава е нощта, когато те докосна
и премахва грижите тревожни.
Дари ме Бог с пареща обич,
цялата съм в страх да не те изгубя.
Гърдите ми изпълнени с любов за тебе,
ти влез уверено в моя рай
и жадно да отпием глътка обич.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??