24.11.2007 г., 12:31 ч.

Жадни да ме вкусят 

  Поезия » Любовна
643 0 1

                

                Караш ме да се изчервявам,

                      като дете, уплашено от трепета на любовта,

                                    твоя дъх усещам,

                                                                         бурна е кръвта,

           изтръпвам при вида на устните,

                                               жадни да ме вкусят.

                                  Откъсни ме, целуни ме и преглътни,

                            може ли от любовта да те заболи?!

 

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Откъсни ме, целуни ме и преглътни,
    може ли от любовта да те заболи?!"

    Е, може и да не иска да те преглъща... Може да иска да запази вкуса ти в себе си за дълго...
    Знае ли човек...

    Пак поздрав!

Предложения
: ??:??