29.05.2020 г., 10:33 ч.

Жадувам... 

  Поезия » Любовна
282 0 0

Жадувам...


Жадувам
Да те докосвам с дъх
да рисувам устните ти
да потъвам в погледа ти
и да ме обгръщаш като пролетния вятър

Експлозия от нежност
Водопади от любов
Потоци светлина
Пропадам в тях

Усещане за ураганна страст
усещане за теб
Усещането за жена
За огледален свят


05.04.2017

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??