May 29, 2020, 10:33 AM

Жадувам... 

  Poetry » Love
284 0 0

Жадувам...


Жадувам
Да те докосвам с дъх
да рисувам устните ти
да потъвам в погледа ти
и да ме обгръщаш като пролетния вятър

Експлозия от нежност
Водопади от любов
Потоци светлина
Пропадам в тях

Усещане за ураганна страст
усещане за теб
Усещането за жена
За огледален свят


05.04.2017

© М В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??