Жадувам за светлия миг,
в който ще докосна плахо ръцете ти
като първо пролетно кокиче
и ще те целуна тихо,
като утринен пролетен вятър...
Жадувам за светлия миг,
в който ще чуя мелодията на гласа ти,
като първа пролетна птичка
и ще затанцуват мечтите ни
своето първо пролетно хоро...
© Владимир Колев Всички права запазени