22.06.2017 г., 9:00 ч.

Жадувам те 

  Поезия » Любовна
499 2 5

                 Жадувам те

 

Не ме събуждай! Нека да сънувам!

Сънят ми с тебе нека продължи!

Жадувам те, жадувам те, жадувам!

Когато тук те няма, ме боли!

 

А ти единствено в съня ми идваш.

Целуваш ме, говориш ми с очи,

след туй на пръсти тихо си отиваш

и болката отново в мен боли!

 

Не ме събуждай! Нека да сънувам!

Поне за миг със мене остани!

Жадувам те, жадувам те, жадувам!

Когато тук те няма, ме боли!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??