17.04.2013 г., 19:52 ч.

Жадувам те 

  Поезия » Любовна
754 0 0

Толкова много ми липсваш...

Времето сякаш е спряло.

Всичко си губи смисъла,

всичко е сякаш замряло.

 

Както във жарка пустиня

мъчи те жажда и стенеш -

така жадувам за тебе.

Жадувам да сме двамина.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??