19.09.2008 г., 21:09 ч.

Жадувам те 

  Поезия
692 0 3
 

Вземи ме в твоите обятия,

откога жадувам да съм там.

Вдигни ме, леко завърти ме,

аз цялата изгарям в плам.

 

С горещи устни целуни ме

и огнен поглед впий във мен,

с нежни пръсти докосни ме

и после застани до мен.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??