15.03.2017 г., 21:33 ч.  

Жадувам те 

  Поезия » Любовна
635 1 4

Жадувам те, изгаряш ми душата

поднасям ти я в шепи наранена,

завинаги ще си в ума ми и в главата

обичам те, но ти си лебед, аз съм грозно пате.

 

Жадувам те, но ме е страх да не разбия

сърцето ти - сто пъти наранено,

обичам го, но ако аз го нараня ще се убия

и знам ще те загубя, това е предрешено.

 

Жадувам те, ти си ми повече от всичко

и нямаш и една едничка слабичка черта,

аз чичко съм един обикновен, но не паричко

а ти принцесата от рая на света.

 

Жадувам те, сърцето ми плени веднага

във всяка друга гледам твоите очи

но ти си мила превъзходна Дама

а аз съм просякът със голите мечти.

 

Жадувам те... проклинай ме, убий ме

на кладата ме изгори, за да не страдам

ти имаш право своя си живот да подредиш

и да разкараш мене, защото пак ще страдаш 

 

Жадувам те, оприличавам те на пойна птица

видях те в полета ти, когато те сънувах,

летях до теб и както други те бленувах

да те закрилям  с моето крило

 

Представям си те приказно красива

със бялата си рокля на цветя

и някой принц току до тебе спира с Бентли,

а аз съм просякът до отсрещната врата

 

Не ме упреквай, не че се страхувам

живота безвъзвратно пропилях,

щом нямам теб, дори и с други да флиртувам,

за мен ще си останат само звезден прах.

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви приятели за подкрепата.
  • Красива изповед! Въпросът е - тя знае ли? Няма начин да не реагира, ако знае. Поздрави!
  • Да те жадувам аз, да те жадувам,
    а ти все повече да се отдалечаваш
    и аз все повече, да съм виновен,
    това е толкова недопустимо.... с тази песен на "Сигнал" направих асоциация. Прекрасно си го описал, Боби! Поздравления!
  • Пожелавам една красива утолена жажда, поздрав!!!
Предложения
: ??:??