12.02.2008 г., 19:36 ч.

Жажда 

  Поезия » Любовна
488 0 2

Не виждаш ли искрата в моите очи?

Не я ли виждаш? Тя за теб гори!

Тя чака само твоя лик да види и ще запламти.

Искра гори. За теб. Тя чака само поглед мил,

за да се възпламени. Не я ли виждаш? Тя за теб гори!

Искрата в моите, опожарени от сълзи очи.

Само погледни и ще видиш жаждата за ласка.

Жаждата за теб, която в мен гори.

В моите очи. Не я ли виждаш?

Тя за теб гори. В моите, опожарени от сълзи очи...

 

05.06.2006г.

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??