28.11.2007 г., 17:19 ч.

Жаждата остава си една 

  Поезия » Философска
607 0 12
 

Погледът ти още ме докосва

чрез очите, пожелали ме смирено...

Моите до лудост омагьосва,

а не мисля колко е почтено

да намигна, както аз си зная,

че трудно е да сдържам

това, че силно те желая

и с думи омая да поддържам.

 

Че жестовете изпреварват

мисловно думите дори...

Преди това ни натоварват

и пламък още там гори...

Но щастие е да открием,

че в жеста крият се слова.

И колкото от думите да пием,

жаждата остава си една...

 

28.11.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??