8.09.2019 г., 21:09 ч.

Жал 

  Поезия » Друга
343 0 0

светѝ мишени —

 

копиехвъргач(к)ите —

 

от жал лишени

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??