23.10.2007 г., 9:11 ч.

Жалка!! 

  Поезия
566 0 0
С погледа си празен
гледаш в огледалото напред
и отново образът омразен
вторачил се е нагло в теб.
Но все не искаш да съзреш
колко станала си жалка,
отричаш, че душата
в тебе става все по-малка.
Престани да гледаш там -
от човека в теб
останал не е и грам!
Тези грозни две очи
сега навътре обърни
и в себе си дълбоко погледни.
Но внимавай!
Защото много други ослепяха,
когато истински във теб прозряха!...





© Анна Адамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??