11.01.2006 г., 13:18 ч.

Желана раздяла 

  Поезия
712 0 1
Един със друг май взе да ни е скучно,
отдавна заедно сме и е нормално
да се чувстваме така,но ни е мъчно,
че животът ни общ стана нещо банално.
Дойде май време за промяна,
щом общият дом задушава ни,
какво остава ни освен раздяла,
която все по-желана е от двама ни.
Нека постъпим като зрели хора,
без сълзи и излишни обяснения,
било какво било,от утре ще е друго
и ние други ще сме, без съмнение.
Поотделно може би ще сме щастливи,
и ще гледаме влюбено други очи,
сега нещастни сме-личи ни,
сбогуваме се тихо...без сълзи.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това стихотворение ми напомня една история...:о) Браво!Много е хубаво :о) 6+
Предложения
: ??:??