25.07.2012 г., 16:08 ч.

Желание 

  Поезия » Философска
521 0 0

                      

 

                                 На самия пъп 

                                 на Времето

                                 жадувам дни -

                                 разпукани слънца. 

 

                                 Защото утрото,

                                                   зората,

                                                     изгревът

                                 започват с чувството.

 

                                 А каквото чувстваш,

                                       вече

                                         не е вярно,

                                           а е един сън...

 

                                 Във лутане на

                                 Неочакваното

                                 открих нови

                                 пътища към него.

 

                                 Хлябът,

                                 Ножът

                                 и Поезията -

                                 това съм аз.

 

                                 Вземете ме - Изгрев,

                                                        Зора

                                                        и Утро!

                                 Ваш съм сега.

 

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??