23.10.2015 г., 10:04 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
376 0 0

Върху устните ми подслонило се желанието

своите устни нежно да допрем.

Всеки път си казвам: Още малко ще почакам...

От нейната целувка да съм пленен. 

Красиви чувства от сърцето бликат,

по кожата на лицето ми се стичат.

Две сърца силно го копнеят,

да се открият и да се обичат. 

© Йонко Йонков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??