Oct 23, 2015, 10:04 AM

Желание 

  Poetry » Love
375 0 0

Върху устните ми подслонило се желанието

своите устни нежно да допрем.

Всеки път си казвам: Още малко ще почакам...

От нейната целувка да съм пленен. 

Красиви чувства от сърцето бликат,

по кожата на лицето ми се стичат.

Две сърца силно го копнеят,

да се открият и да се обичат. 

© Йонко Йонков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??