18.07.2023 г., 11:37 ч.

Желание 

  Поезия » Хумористична, Пародии
214 0 1

Главата тегне изнурена

след тежката пиянска нощ.

До теб - девойка изтощена

от твоята любовна мощ.

 

На теб не трябва ти луната,

ни вятърът, що клони вей,

а искаш само във кревата

и някой да те полюлей.

 

Покоят много ти отива,

а не шишето със уиски.

Сънят любовно те обвива

и ставате със него близки.

 

Да спиш безкрайно ти се иска,

зарязал всякакви проблеми.

А, че момата още иска -

махни я, дявол да я вземе!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • особено сутрин по хладина как се спиии
Предложения
: ??:??