Главата тегне изнурена
след тежката пиянска нощ.
До теб - девойка изтощена
от твоята любовна мощ.
На теб не трябва ти луната,
ни вятърът, що клони вей,
а искаш само във кревата
и някой да те полюлей.
Покоят много ти отива,
а не шишето със уиски.
Сънят любовно те обвива
и ставате със него близки.
Да спиш безкрайно ти се иска,
зарязал всякакви проблеми.
А, че момата още иска -
махни я, дявол да я вземе!
© Георги Янков All rights reserved.