12.11.2006 г., 14:50 ч.

Желание 

  Поезия
900 0 20



птица да съм
       за да те последвам

вятър да съм
       за да те погаля

слънце да съм
       с топлина да те облея

песен да съм
       в сърцето ти да пея

Ласка съм
       душата ти ще сгрея






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??