25.06.2007 г., 1:18 ч.

Желание 

  Поезия
591 0 8
 

Желание



Във гаснещите слънчеви зари,

окъпана от лунното сияние,

красивата Вечерница блести

за тебе, мое прелестно създание.


Целува те със влюбени лъчи,

отблясък от разпалено желание,

да пия с устни твоите сълзи,

да вдишвам жадно твоето ухание.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??