2.04.2008 г., 12:22 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
1048 0 4
Аз не искам чувства измислени,
аз не искам рефрен просенял,
а те искам само такава,
каквато и Бог би желал!

Аз не искам вечери на свещи,
аз не искам разбити сърца,
а те искам, истино моя,
смразяваща в мене кръвта!

Аз не искам своите чувства да крия,
аз не искам да бъда лъжец,
а те искам панически всякога -
макар да не съм светец!

Аз не искам себе си да залъгвам,
аз не искам да те имам в съня,
а те искам, приятелко моя,
и със трепет очаквам деня!

Аз не искам да пея балади,
аз не искам да чакам во време,
а те искам близо до мене
или дяволът ЧЕР да ме вземе!

© Димитър Митрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??