14.02.2008 г., 9:38 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
639 0 1
 

Желание

 

Желаеш ли да бъда твойта страст,

да се промъквам в сънищата нощем?

Желаеш ли да бъда твое слънце,

което да те топли дни и нощи?

 

Желаеш ли да бъда нежна дума,

и топъл поглед, нежен смях, магия?
Желаеш ли да бъда в тишината песен

и само за любов да ти нашепвам аз?

 

Желаеш ли да бъда обич и надежда,

и скрита вяра, за щастие молитва?

Желаеш ли да сбъдна твоите мечти?

Желаеш ме? Ела, в страст ме превърни?

 

14.02.2008 г.  ( 00:40 ч.)

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??