10.04.2008 г., 17:58 ч.

Желание от омраза 

  Поезия » Любовна
673 0 1
Пламък от омраза
изгаря моите мечти
и с емоциите - гняв и поквара,
мечтая някой да те нарани;

да разтърси твоята безумна
жажда за любов.
Да обичаш не е всичко,
за болката бъди готов!

Ти ме изостави
на прага на нощта,
душата ми изпепели
с безчувствени слова.

Увяхна в мене младостта,
загубих вяра в любовта.
Споменът за тебе в мен кърви,
не чух от теб дори едно "прости"!

Аз ще те забравя,
но едно помни -
някой ден жестока рана
съдбата ще ти подари!

© Даниел Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??