27.07.2022 г., 13:46 ч.

Желание в бутилка 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Друга
528 3 8

Седим на плажа с чаша пенливо вино в ръка!

Говорим за любовта, вярата с надежда

и разбива се още една копринена вълна,

утоляващи ласки- парещият пясък на брега!

 

Нека бутилката пенливо вино да допием

гледайки залеза и морето спокойно, тихо.

Нека желанието наше в този час да напише,

това, което завинаги ще остане за цял живот!

 

Днес е ден, просто наистина чудесен

гали ни нежно летния бриз сутрешен.

Слагаме в бутилката желанието наше

и след години пътуване да стане ваше!

 

Ще ви разкрием колко много се обичаме

и пред Господ днес отново се вричаме!

Адресът за отговор разбира се ще ви добавим

и своя отпечатък върху бутилката ще оставим!

 

 

© Виктория Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??