Желания
Желанията на тялото
тровят бавно душата...
Търсят с нея единомислие...
Борбата кого изтощава?
Има ли равновесие?
Кой кому прощава?
Вечни въпроси...
И вечни терзания...
Мислите - все боси,
смилат нови желания...
© Павлина Петрова Всички права запазени