Oct 14, 2007, 11:43 AM

Желания 

  Poetry
581 0 9
 

       Желания


Желанията на тялото

тровят бавно душата...

Търсят с нея единомислие...

Борбата кого изтощава?

Има ли равновесие?

Кой кому прощава?

Вечни въпроси...

И вечни терзания...

Мислите - все боси,

смилат нови желания...


                         

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??