Искам само да те има-
в устните ми и по пръстите,
във звука на твоето име
мислите ми са разпръснати.
Искам само да си с мене -
в тази нощ и този мрак
да те чакам покорена,
да те търся сляпо пак.
Иска ми се да останеш.
Искам пак да бъда твоя...
Иска ми се да ми върнеш
тишината и покоя.
Искам само да лежа
пак на силното ти рамо.
Ако бъдеш мой сега,
аз ще бъда само твоя.
© Мариета Караджова Всички права запазени